side-area-logo

[ultimate_spacer height=”40″]

Jolanda

Van jongs af aan ben ik al actief met zingen bezig. Urenlang zat ik op mijn kamer cd’s af te spelen waar ik ieder nummer van uit mijn hoofd kende. Op mijn 16e werd ik gevraagd als zangeres in mijn eerste bandje. Wat was ik trots maar wat vond ik het spannend! In de loop der jaren ben ik gegroeid, heb ik ervaring op kunnen doen in verschillende professionele bands en voel ik me vertrouwd met het vak. En bovenal, wat geniet ik er van, iedere keer weer opnieuw als ik op het podium sta. Ik zing niet alleen voor mezelf maar juist voor de mensen die naar me luisteren. Ik vind het mooi te zien dat je elkaar kan ontroeren en vrolijk kan maken door de muziek. Ieder optreden opnieuw is een bijzondere, en als je uiteindelijk de dankbaarheid voelt van de mensen waarvoor je hebt gespeeld dan heb ik het grootste cadeau in handen. Samen met Jean geniet ik van de muziek en de mensen waarvoor we spelen.

 

Jean

Creativiteit loopt als een rode draad door mij leven. Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot ontwerpen, creëren en muziek maken. Van ’s ochtends tot ’s avonds op het kantoor is niet echt voor mij weggelegd. Al heel jong begon ik met drummen en heb dit vooral mezelf aangeleerd. Inmiddels drum ik in professionele bands en zing ik daarbij ook regelmatig. Naast zingen en drummen richt ik me momenteel veel op gitaar en merk dat ik het gitaarspel snel weer oppak. Inmiddels kan ik dit delen met Kleur, waar ik samen met Jolanda geniet van alle mooie optredens die wij mogen verzorgen.

 

 

[ultimate_spacer height=”100″]