side-area-logo

tijdens een huwelijksdag

Muziek speelt al zolang als de huwelijkstraditie bestaat een onmisbare rol tijdens een huwelijksfeest. Muziek maakt emoties los en verbindt mensen op een bijzondere manier met elkaar. Zeker tijdens een huwelijksdag is dit extra waardevol. Dit kan allerlei verschillende vormen hebben.

Kleur kan op een flexibele manier invulling geven aan het muzikale gedeelte van jullie trouwdag. Zo kunnen we bijvoorbeeld tijdens de huwelijksceremonie een aantal liedjes spelen die voor jullie een speciale betekenis hebben of die om een andere reden aansluiten bij de het gevoel van het moment. We kunnen een borrel of ander ontspanningsmoment op een gepaste wijze voorzien van achtergrondmuziek. Een sfeervolle invulling tijdens het diner. Of helemaal losgaan tijdens het avondfeest. Kortom, Kleur heeft alle mogelijkheden om jullie trouwdag geheel of gedeeltelijk muzikaal in te Kleuren.

Iedereen heeft andere wensen en voorkeuren. Het invullen van de diverse muzikale momenten tijdens een huwelijk wordt dan ook altijd in overleg bepaald. Kleur biedt de mogelijkheid om middels een online meeting de voorkeuren te bespreken. Dit geeft meteen een persoonlijk tintje aan het geheel. Ervaring leert dat het erg prettig is om elkaar voorafgaand aan de grote dag al even gezien en gesproken te hebben. Aan de hand van dit gesprek worden dan ook de kosten bepaald.

Willen jullie meer informatie of meteen een gesprek plannen. Neem contact met ons op via info@kleurmusic.nl of via de contactpagina.

Kleur zorgt zelf voor de geluidstechniek. We hebben qua ruimte genoeg aan een stuk van 2 x 3 meter en een netstroompunt binnen een afstand van 10 meter. Vindt het buiten plaats dan is het belangrijk dat we uit het directe zonlicht staan en met kans op neerslag is een overkapping nodig.

youtube-logo-png-31809
Facebook_icon.svg
Instagram

© 2023 – kleurmusic