side-area-logo

bij een uitvaart

Het invullen van een uitvaart is een intens proces. Het is daarbij heel fijn dat er een uitvaartorganisatie is die veel regelwerk uit handen kan nemen. Kleur kan hierbij ondersteunen als het gaat over de muzikale invulling. Het kiezen van de juiste muziek is zeer persoonlijk. De emotionele lading van de juiste gekozen muziek draagt bij aan de speciale beleving van dit beladen moment. Als dit dan ook nog live gespeeld wordt, brengt dat extra warmte en diepgang met zich mee. Kleur heeft een breed repertoire aan muziek die passend kan zijn tijdens de uitvaart. Staat dat ene speciale nummer niet op onze lijst dan studeren we dat graag voor de gelegenheid in. Wilt je het geheel uit handen geven dan kunnen we natuurlijk ook het een en ander afstemmen met de uitvaartorganisatie.

Natuurlijk ben je geheel vrij om zelf te bepalen op welke momenten er muziek gewenst is. Denk hierbij aan het moment van binnenkomst van de gasten, bij aanvang van de plechtigheid, tijdens de plechtigheid, bij het verlaten van de uitvaartlocatie / aula, bij de teraardebestelling enz…

Kleur biedt tevens de mogelijkheid om na afloop van de ceremonie, gepaste achtergrondmuziek te spelen bij het condoleren en het drinken van een kop koffie of thee.

Ontzorgen is een belangrijk onderdeel van onze dienst. Wij zorgen er zelf voor dat alle voorbereiding worden getroffen wat betreft geluid en en andere technische en praktische zaken.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@kleurmusic.nl of via onze contactpagina.

© 2023 – kleurmusic